fbpx

Asunto Oy Heinolan Riekonmarja

Asunto Oy Heinolan Riekonmarja

Laadukasta ja ekologista rivitaloasumista Heinolan keskustan lähellä luonnonläheisessä Sepänniemessä.

Heinolan Sepänniemeen rakennetaan kolme rivitaloa, 12 tasokasta asuntoa; kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Maalämpö, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja tarkoin valitut rakennusmateriaalit pitävät huolen, että Asunto Oy Heinolan Riekonmarjassa asuminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Upean sijainnin lisäksi asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen ilmanvaihto, nykyaikaiset keittiön kodinkoneet ja parkettilattiat. Pääset vaikuttamaan asuntosi sisäpuoliseen suunnitteluun, kun teet varauksen hyvissä ajoin. Autokatoksesta on erikseen ostettavissa autopaikka.

Heinolan Sepänniemi on upea ympäristö asua. Tonttia ympäröi luonto, rannat ja puistoalueet, silti keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä.
Rivitalot rakennetaan suositulle Sepänniemelle, joka tarjoaa asukkaille
hyvät peruspalvelut. Kävelymatkan päässä on mm. koulu, kauppa, uimaranta, päiväkoti ja leikkipuisto. Heinolan torille on tontilta matkaa noin 1,5 km, joten kaikki keskustan palvelut on myös lähellä. Sepänniemestä löytyy lisäksi uimaranta, kunto- ja luontopolkuja sekä veneilijälle kaupungin venelaituripaikka tai soutuveneelle rantapaikka.
Heinolasta on hyvät kulkuyhteydet. Esimerkiksi Helsinkiin moottoritietä pitkin pääsee reilussa tunnissa. Vierumäen aktiviteetit ja golf kentät sijaitsevat 13 kilometrin päässä.
Keskeinen ja luonnonläheinen sijainti lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä sekä kodin arvoa myös tulevaisuudessa.

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Heinola
Kaupunginosa: Sepänniemi
Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy

Asuntotyypit

55,0 m2, 2h+k+s

55,5 m2, 2h+k+s

69,5 m2, 3h+k+s

70,0 m2, 3h+k+s

70,5 m2, 3h+k+s

88,0 m2, 4h+k+s

Esittely ja myynti

Kiinteistätoimisto Kymenvirta Oy
Torikatu 8, 18100 Heinola
Puh: 040 555 1812
www.kymenvirta.fi