fbpx

Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi

Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi

Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi

Unelmiesi asunto keskeisellä paikalla Mikkelissä.
Jääkärinkadun keskustan puoleiseen päähän rakennetaan pienkerrostalo, jossa on 14 valoisaa ja toimivaksi suunniteltua asuntoa. Pienin asunto on 36 m2 kaksio ja isoin 77 m2 kolmio. Asuntoja on myös mahdollista yhdistellä isommaksi kokonaisuudeksi. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu talo on edullinen ja turvallinen asua. Omalle tontille rakennettava talo toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Upean sijaintinsa ansiosta Jääkärinhovin asunnot ovat myös hyvä sijoitus.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autotalli- ja katos osakkeet on ostettavissa erikseen. Näiden lisäksi pihalla on 9 pistokkeellista avopaikkaa autoille.

Talo sijaitsee Mikkelin keskustassa palveluiden, koulujen, toimistojen ja liikuntapaikkojen ympäröimänä. Tontti sijaitsee todella keskeisellä paikalla Mikkelissä Jääkärinkadulla – alle kilometrin päässä torilta. Lähellä on kaikki keskustan palvelut ja kävelysiltaa pitkin pääsee nopeasti myös Urpolan apteekkiin ja isompiin ruokakauppoihin, kuten Lidliin ja S-markettiin.
Jääkärinkadulla sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampus. Myös ammattikoulu, lukio ja ylä-aste ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Monipuolisia liikuntamahdollisuuksiakin löytyy heti tontin vierestä. Viereisellä Hänninkentällä pelataan kesäisin jalkapalloa ja talvisin jääpalloa. Urheilupuistossa voi harrastaa vaikka yleisurheilua tai tennistä ja talvisin sen ympärille ajetaan myös hiihtoladut. Jääkärinkadulta on lyhyt matka myös Urpolan upeisiin lenkkimaastoihin ja palveluihin.

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Mikkeli
Kaupunginosa: Keskusta
Valmistumisvuosi: 2020
Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Seppo Asikainen Oy

Asuntotyypit

36,0 m2, 2h+k+s

46,5 m2, 2h+k+s

48,0 m2, 2h+k+s

55,0 m2, 2h+k+s

58,5 m2, 2h+k+s

73,0 m2, 3h+k+s

77,0 m2, 3h+k+s

Esittely ja myynti


Itä-Suomen Asuntokeskus LKV
Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli
Puh. 015 415 0600
www.omakodit.fi