fbpx

Asunto Oy Mikkelin Loisto

Asunto Oy Mikkelin Loisto

Iloista elämää ja tasokasta asumista luonnonläheisellä ja kauniilla asuinalueella Pitkäjärvellä Mikkelissä. Asunto Oy Mikkelin Loisto tarjoaa rivitaloasumista parhaimmillaan. Pitkäjärvelle rakennetaan kolme laadukasta rivitaloa eli yhteensä 15 asuntoa. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetut talot ovat edullisia ja turvallisia asua. Taloyhtiössä on maalämpö ja asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Nykyaikainen varustetaso, laadukkaat pintamateriaalit sekä valoisat ja käytännölliset pohjaratkaisut takaavat viihtyisän kodin sinulle ja perheellesi. Asunnon varusteluun kuuluu mm. valokatettu puuterassi, sälekaihtimet ja parkettilattiat. Pääset vaikuttamaan asuntosi sisäpuoliseen suunnitteluun, kun varaat sen ennen rakennusvaihetta.

Pitkäjärvi on luonnonläheinen asuinalue Mikkelissä, vain kolmen kilometrin päässä keskustasta. Pitkäjärven maisemissa kelpaa asua. Puhdasvetinen Pitkäjärvi tarjoaa upeat puitteet myös vapaa-ajan viettoon. Täältä käsin voit lähteä kesäisin lenkille, pyöräilemään, uimaan, soutelemaan tai vaikka retkelle ja marjastamaan. Talvisin käytössäsi ovat hyvät hiihtoladut sekä pilkkijäät.
Lähin kauppa ja koulu sijaitsevat kävelymatkan päässä, eikä keskustan monipuolisten palveluiden ääreenkään matkaa kerry kuin kolme kilometriä, jonka kuljet mukavasti järvimaisemia pitkin. Näin hieno sijainti lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä!

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Mikkeli
Kaupunginosa: Pitkäjärvi
Arkkitehti: Sajaniemi Oy

Asuntotyypit

54,0 m2, 2h+k+s

70,0 m2, 3h+k+s

78,5 m2, 3h+k+s

Kysy lisää kolmion muuttamisesta neliöksi

Esittely ja myynti

Itä-Suomen Asuntokeskus LKV
Maaherankatu 10, 50100, Mikkeli
Puh: 015 415 0600
www.omakodit.fi

Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy
Porrassalmenkatu 23, 50100, Mikkeli
Puh: 044 976 8277
www.huom.fi