fbpx

Asunto Oy Mikkelin Melodia

Asunto Oy Mikkelin Melodia

Mikkelin Pankalammelle rakennetaan Asunto Oy Mikkelin Melodia. Upeaan viisikerroksiseen taloon valmistuu 30 huoneistoa yksiöstä kolmioon. Moderni tekniikka, laadukkaat materiaalit ja -varusteet yhdistettynä hienoon sijaintiin. Varaa nyt tästä toiveittesi koti, joka on samalla hyvä sijoitus!

TOIVEKOTI KESKUSTAN JA LUONNON LÄHEISYYDESSÄ – PANKALAMMELLA!
Asunto Oy Mikkelin Melodia on uusi, upea kerrostalokohde keskustan tuntumassa, rauhallisella ja suositulla Pankalammen alueella. Pankajoen rantaan rakennetaan kolme kerrostaloa, joista Melodia rakennetaan ensimmäisenä. Nykyaikaisella tekniikalla ja materiaaleilla rakennettu talo on edullinen asua ja turvallinen omistaa. Hyvin suunniteltu tilankäyttö ja valoisat huoneratkaisut luovat asumismukavuutta, mikä viimeistellään huolella valituilla materiaaleilla. Moderni varustus huoneistokohtaisesta viilennyksestä alkaen viimeistelevät kokonaisuuden mukavaksi kodiksi.
Omalle tontille tehtävä talo toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Julkisivuissa käytetään tyylikkäitä ja ajattomia materiaaleja, kuten tiililaattaa sekä valkobetonia. Lasitus jatkaa mukavasti parvekkeen vuotuista käyttöaikaa sekä lisää sen käyttömahdollisuuksia esimerkiksi viherhuoneena. Rakennukseen tulee tilava kahdeksan hengen hissi automaattiovin. Turvallisuutta tuo kätevä kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä, jonka avulla näet kuka soittaa pohjakerroksessa sijaitsevaa ovikelloasi. Alakerrassa on yhteisten tilojen lisäksi huoneistokohtaiset irtainvarastot. Viihtyisältä ja hyvin varustetulta pihalta on mahdollisuus ostaa autokatospaikka erikseen.

Uudet hinnat!

3H+K+S 72 m2 : VH 261 000 €
3H+K+S 68 m2 : VH 259 760 €
3H+K+S 68 m2 : VH 275 400 €

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Mikkeli
Kaupunginosa: Pankalampi / Keskusta
Valmistumisvuosi: Arvio 2018
Arkkitehti: Sajaniemi Oy

Asuntotyypit

30,0 m²  –  1h+kk+s+alk

30,0 m²  –  1h+kk+alk

40,5 m²  –  2h+kk+s
55,5 m²  –  2h+k+s

68,0 m²  –  3h+k+s
72,0 m²  –  3h+k+s

Esittely ja myynti


Omakodit Mikkeli
Itä-Suomen Asuntokeskus LKV
Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli
Puh: 015-4150 600
www.omakodit.fi