fbpx

Asunto Oy Porvoon Aleksanterinranta

Asunto Oy Porvoon Aleksanterinranta


Tasokkaat Aleksanterinrannan asunnot sijaitsevat arvoisellaan paikalla Porvoonjoen länsirannassa. Sijainti joen rannalla ja keskustan tuntumassa hipoo täydellisyyttä.
Taloyhtiö käsittää kaksi hissillistä taloa, joissa on molemmissa kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Taloissa on yhteensä 46 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetut talot ovat edullisia ja turvallisia asua. Omalle tontille rakennettavat talot toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, integroidut keittiön kodinkoneet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden lattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autohallista on erikseen ostettavissa autopaikka.

Porvoon suosittu Länsirannan alue sijaitsee lähellä
keskustan palveluja, kauniissa jokimaisemassa.
Tontti sijaitsee taidetehtaan vastapäätä Läntisellä aleksanterinkadulla. Kävelysiltaa pitkin on vain puolen kilometrin matka Porvoon torille – keskustaan käveleekin noin viidessä minuutissa.
Länsirannan aluetta rajaavat Kokonniemen ja Näsinmäen metsät sekä Porvoonjoki, joten tämä kohde sopii myös luonnossa liikkujalle keskustan läheisyydestä huolimatta. Lähimmät ruokakaupat ovat kassinkantaman päässä. Vieressä on mm. puisto, elokuvateatteri ja ympäristössä on myös useita kauppoja ja ravintoloita. Kauniina kesäpäivänä Porvoonjoen rannalla voi nauttia terasseista ja kahviloista, jotka sijaitsevat tontilta katsottuna joen toisella puolella.
Näin upea sijainti jokimaisemissa, jossa kaikki on lähellä, lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä sekä kodin arvoa myös tulevaisuudessa.

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Porvoo
Arkkitehti: Sajaniemi Oy

Asuntotyypit

30,0 m2, 1h+k+alk.

31,0 m2, 1h+k+alk.

31,5 m2, 1h+k+s

46,0 m2, 2h+k+s

54,0 m2, 2h+k+s

55,0 m2, 2h+k+s

55,5 m2, 2h+k+s

64,0 m2, 3h+k+s

66,0 m2, 3h+k+s

84,0 m2, 4h+k+s

97,5 m2, 4h+k+s

102,0 m2, 4h+k+s

103,5 m2, 4h+k+s

Esittely ja myynti

Huoneistokeskus Oy Porvoo
Lundinkatu 6-8, 06100 Porvoo
Puh: 020 780 2460
www.huoneistokeskus.fi