fbpx

Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna

Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna

Uudenlainen kerrostaloasumisen ja palveluiden ympäristö keskellä Pyhtään Siltakylää. Loistavalle paikalle keskelle Pyhtään Siltakylää, Huutjärven rannalle rakennetaan uudenlainen upea kerrostalo. Kiinteistö Oy Pyhtäänlinnassa yhdistyvät kerrostaloasuminen ja palvelut. Kuusikerroksisen talon neljä ylintä kerrosta on varattu asuinkäyttöön ja kahteen alimpaan kerrokseen sijoittuvat Pyhtään kunnanvirasto sekä erilaisia liiketiloja. Osasta asuntoja avautuu suora näkymä Huutjärvelle.
Taloon on suunniteltu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetussa talossa on edullista ja turvallista asua. Talo toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Nykyaikainen varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit luovat asumismukavuutta. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Alakerran palveluihin pääsee suoraan hissillä.

Motellinranta, johon Pyhtäänlinna rakennetaan, sijaitsee luonnonkauniilla alueella Huutjärven rannassa. Osassa asunnoista on suora näkymä järvelle.
Siltakylän keskustan alueella kaikki peruspalvelut kuten päiväkoti, koulut, kirjasto, terveyskeskus ja kaupalliset palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Keskeinen ja luonnonläheinen sijainti lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä. Pyhtää on pieni, mutta toimelias kunta. Se tarjoaa kuntalaisille hyviä palveluja, väljää asumisympäristöä, luonnonläheisyyttä ja mahdollisuutta rauhoittua nykyajan kiireen keskellä.
Pyhtää sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella aivan E18/VT7 -moottoritieliittymän läheisyydessä. Matkaa pääkaupunkiseudulle on vain 60 minuuttia ja toisessa suunnassa Kotkan kaupunkipalvelut ovat vain 16 kilometrin päässä.

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Pyhtää
Arkkitehti: Sajaniemi Oy

Asuntotyypit

30,0 m2, 1h+kk+s

31,0 m2, 1h+k

41,5 m2, 2h+k+s

52,0 m2, 2h+k+s

63,0 m2, 3h+k+s

70,0 m2, 3h+k+s

Esittely ja myynti

Catarina Helenius
Myyntijohtaja, LKV, FH Invest Oy
Uusimaa, Kymenlaakso
Kirkkokatu 1 A 3, 06100 Porvoo
050 466 4889,
catarina.helenius@fhinvest.fi

Kotkan Laatukoti Oy LKV
Keskuskatu 10, 48100 KOTKA
Puh. 05 228 6915
kotkansaari@kiinteistomaailma.fi