fbpx

Sulkava: Sulkavan Kultahietikko

As. Oy Sulkavan Kultahietikko

Kultaranta on upea kerrostalo, joka sijoittuu Sulkavalle Saimaan rannalle. Viralliselta nimeltään Asunto Oy Sulkavan Kultahietikko on nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu ja hissillä varustettu vankka talo. Valoisat ja hyvin suunnitellut pohjaratkaisut luovat asumismukavuutta, minkä huolella mietitty varustetaso täydentää. Laadukkaat pintamateriaalit sekä kattava varustus astianpesukoneista alkaen viimeistelevät kokonaisuuden.

Talo on tehty teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Julkisivuissa käytetään ilmeikkäitä materiaaleja ja lasitus lisää parvekkeiden käyttömahdollisuuksia sekä -aikaa. Asumisturvallisuudesta huolehtii puolestaan ovipuhelinjärjestelmä. Alakerrassa on yhteisten tilojen lisäksi huoneistokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Erikseen on myynnissä autokatospaikkoja. Edulliset asumiskustannukset ovat modernin rakennustekniikan ja huoneistokohtaisten kulutusmittausten ansiota.

Mainio sijainti tuo päivittäiset palvelut kävelymatkan sisälle. Talon edessä oleva hiekkaranta sekä ja ympäröivä kaunis luonto tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia liikuntaan sekä harrastuksiin. Kultaranta sopii mainiosti myös vapaa-ajan asunnoksi!

Talon sijainti heittää jonkun verran Google Maps kartalla. Alla olevasta kuvasta näet talon tarkemman sijainnin.

Kohteen kuvaus

Paikkakunta: Sulkava
Valmistumisvuosi: 2017
Arkkitehti: Sajaniemi Oy

Asuntotyypit

30,0 m²  –  1h+kk+s+alk

55,5 m²  –  2h+k+s

68,5 m²  –  3h+k+s
72,0 m²  –  3h+k+s

Vapaana olevat asunnot löydät myös:
www.etuovi.com

Esittely ja myynti


Omakodit Mikkeli
Itä-Suomen Asuntokeskus LKV
Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli
Puh: 015-4150 600
www.omakodit.fi

Kysy lisää kohteesta Satulta!


Satu Viskari
Myyntijohtaja
Puh: 050 3858 392
satu.viskari@omakodit.fi