fbpx

Historia

FH Invest Oy:n historiaa

FH Invest Oy perustettiin 2007 ja toiminta-ajatus oli toimia rakennuttajana yrittäjäperheessä, yhtenä yrityksenä aiemmin perustettujen Itä-Suomen Asuntokeskus Oy LKV, Finnish Home Constructions Oy ( FH Rakentajat ) ja Blue White Label Oy lisäksi.
Toimintojen yhtiöittämisellä eri yhtiöihin haettiin tehokkuutta ja parempaa laatua selkeyttämällä roolit.

Myöhemmin tilanteiden muututtua Itä-Suomen Asuntokeskus Oy LKV on fuusioitu FH Investiin.
Blue White Label Oy :n tultua fuusioiduksi FH Rakentajiin FH Invest Oy otti roolia myös kiinteistöjen kehittäjänä.
1996
Antti Viskari perusti 1996 Itä-Suomen Asuntokeskus Oy LKV:n, joka sittemmmin 31.12.2017 sulautettiin FH Investiin.
2004
Antti Viskari perusti rakennusliikkeen - FH Rakentajat eli Finnish Home Constructions Oy:n
26.11.2007
FH Invest perustettiin. Antti Viskari aloitti Toimitusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.
25.2.2011
Yhtiön hallitukseen liittyi Jussi-Pekka Viskari. FH Investin hallituksessa jatkoivat Puheenjohtaja Antti ja Mikko Viskari.
1.2.2014
Mikko Viskarista tuli toimitusjohtaja. Antti Viskari väistyi toimitusjohtajan asemasta, mutta jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Antti Viskari jatkoi yrityksessä työskentelyä tonttien jalostajana sekä etsijänä.
1.6.2014
Jussi-Pekka Viskari aloitti työnsä talousjohtajana.
2015
Alkuvuodesta 2015 yrityksen henkilöstö määrä nousi kahdella. Yritykseen palkattiin osakemyynnistä sekä asukasmuutoksista vastaavat tahot.
31.12.2016
Itä-Suomen Asuntokeskus Oy LKV sulautui osaksi FH Invest Oy:tä. Itä-Suomen Asuntokeskus Oy LKV jatkaa FH Investissä aputoiminimellä Itä-Suomen Asuntokeskus LKV. Itä-Suomen Asuntokeskuksen omistivat Antti ja Mikko Viskari. Yrityksen perusti Antti Viskari vuonna 1996. Itä-Suomen Asuntokeskus ja FH Invest ovat toimineet yhteistyössä vuodesta 2007. Itä-Suomen Asuntokeskus on puhdasverinen kiinteistövälitysyritys, joka välittää sekä vuokravälittää Mikkelin alueella sekä vanhoja että uudisasuntoja. Itä-Suomen Asuntokeskus on välittänyt toimialueellaan FH Investin tuotantoa, sen perustamisesta lähtien. Sulautumishetkellä Itä-Suomen Asuntokeskuksessa oli 12 työntekijää.